Keynotes, workshops & training

Microsoft CoPilot

Microsoft CoPilot is misschien wel een van de nuttigste toepassingen van AI voor organisaties en zakelijke professionals. Hiermee krijg je niet alleen toegang tot een zeer geavanceerde chatbot, maar wordt AI ook geinjecteerd in alle bekende Office-programma's zoals Word, Excel, Outlook, Teams en veel meer...

Check sign
Succesvol gebruik van Microsoft CoPilot in de organisatie
Check sign
Leer het schrijven van PowerPrompts
Check sign
Tot 30% tijdwinst ná de training
Kennis van zaken

Bij ai.nl staat kennis van zaken centraal. Onze trainers zijn niet alleen experts in hun vakgebied, maar ademen ook kunstmatige intelligentie. Met meer dan 10 jaar ervaring in AI, brengen wij diepgaande kennis en praktijkervaring mee naar onze trainingen en workshops. 

Zo zijn we auteurs van diverse boeken over dit onderwerp, organiseren we inspiratiereizen naar Silicon Valley. We hebben regelmatig contact en gaan op bezoek bij koplopers van de generatieve AI golf zoals OpenAI. Ook zijn we regelmatig te gast bij landelijke media en staan we meer dan 120 keer per jaar op landelijke podia om onze kennis te delen.

Interactief en laagdrempelig

Onze trainingen en workshops bij ai.nl zijn ontworpen om interactief en laagdrempelig te zijn, waardoor ze toegankelijk zijn voor een breed publiek, ongeacht hun kennis over AI.

We geloven sterk in een hands-on benadering, waarbij deelnemers actief betrokken worden door middel van praktische oefeningen, groepsdiscussies, en het delen van voorbeelden.

Deze interactieve stijl stelt deelnemers in staat om direct feedback te krijgen en hun kennis te verdiepen. Ons doel is om een leeromgeving te creëren die niet alleen educatief is, maar ook stimulerend en leuk, waardoor de complexiteit van AI wordt vertaald in begrijpelijke en praktisch toepasbare kennis voor iedereen.

De volgende onderwerpen komen onder meer aan bod

Check sign
CoPilot basics
Check sign
Prompt Writing
Check sign
Image generators
Check sign
Audio mogelijkheden
Check sign
CoPilot advanced
Check sign
CoPilot Studio
Check sign
Word, Teams, Excel
Check sign
En nog veel meer slimme AI tools!
Neem contact met ons op

Onze klanten

Ai.nl helpt ruim 50 organisaties

Job van den BergRemy Gieling

De trainers

De CoPilot experts van ai.nl leren je alle ins and outs van deze AI power tools.

Microsoft CoPilot is misschien wel de krachtigste AI tool ooit uitgebracht. Maar om de echte kracht te ontgrendelen moet je zelf aan de slag. Onze trainers helpen je graag.

Job van den Berg

Job van den Berg (1989) is data- en AI-expert en spreker over technologie. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het aansturen van data- en AI-teams bij onder andere DPG Media, Sanoma en Kantar. Hij weet daarmee als geen ander hoe je data en AI in het bedrijfsleven voor je laat werken. Job deelt geregeld zijn visie en kennis in de landelijke media. Ook is hij presentator van AI at Work dat wordt uitgezonden op BusinessWise (DPG Media). In deze unieke AI-serie laat hij zien hoe bedrijven AI in de praktijk inzetten.

Remy Gieling

Remy Gieling (1988) is als technologie-expert een graag geziene gast in landelijke media, is docent bij de AI cursusreeks op Nyenrode, organiseert jaarlijkse AI reizen naar Silicon Valley en houdt alle ontwikkelingen rondom technologie, data en AI nauwlettend in de gaten. Remy weet als geen ander complexe materie helder en begrijpelijk te maken.

Didn’t find the answer to your question?
Remy Gieling
Job van den Berg

Geen antwoord kunnen vinden op jouw vraag?

Neem contact met ons op