AI Keynotes

In onze inspirerende AI keynotes nemen we jouw collega's en klanten mee in de belangrijkste AI trends en ontwikkelingen.

250+ Keynotes
150+
Presentaties
8.5 Gemiddelde beoordeling
8.6
Gemiddelde
beoordeling
10 AI-ervaring
4
AI boeken
geschreven

De volgende onderwerpen komen in de AI presentaties aan bod

Check sign
AI Fundamentals
Check sign
AI Trends
Check sign
Generatieve AI
Check sign
AI & Creativiteit
Check sign
Toekomst van werk
Check sign
AI decision making
Check sign
AI risico's & ethiek
Check sign
AI Tools & ChatGPT
Neem contact met ons op over specifieke thema's

Onze klanten

Wij spreken jaarlijks bij 150+ organisaties over de AI transitie

We ontrafelen de AI-kansen voor jouw doelgroep

Van Nyenrode tot RTLZ Job en Remy zijn in staat om naadloos elke doelgroep te inspireren over de kansen van AI

Ontdek de toekomst van AI met de inzichten van Job van den Berg en Remy Gieling, twee van de meest vooraanstaande AI-experts van Nederland, die hun nieuwste ontdekkingen en toepassingen delen om uw bedrijf te vooruit te helpen. We delen direct toepasbare kennis, essentieel voor iedereen die wil innoveren met AI.

AI, Ethiek en de 'dark side' of AI

De razendsnelle AI-ontwikkelingen brengen niet alleen voordelen met zich mee - de ontwikkeling en implementatie zorgt ook voor vragen rondom ethiek, deepfakes, privacy, bias, duurzaamheid en bovenal de vraag 'wat als een computer intelligenter wordt dan wijzelf'? In deze sessie nemen we je mee in de gevaren én oplossingen.

Prompt Writing

Generieke AI chatbots zoals ChatGPT, Gemini, Claude en Mistral kunnen je wekelijk vele uren besparen. Maar hoe schrijf je effectieve prompts die passen bij jouw werk en schrijfstijl. Met deze workshop powerprompts nemen we je collega's mee in de AI-chatbot naar keuze en leren we deze zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Zowel voor beginners als voor gevorderde interessant en leerzaam.

Beter en leuker werk met AI (tools)

In deze interactieve sessie nemen we medewerkers mee in de verschillende AI tools die er zijn als 'persoonlijke productiviteitsraket' om werk niet alleen beter en effectiever, maar bovenal ook een stuk leuker te maken! Welke van de 13.500+ AI tools moet je kennen en hoe kan jij ze het beste gebruiken?

Job van den BergRemy Gieling
“Onze keynotes sluiten naadloos aan op de dagelijkse business praktijk.”
Inspirerend & Praktisch

Afhankelijk van de bijeenkomst en de achtergrond van de deelnemers bepalen we de specifieke insteek. De inhoud is altijd zowel inspirerend als actueel. We delen inzichten over de razendsnelle AI ontwikkelingen als ook praktische handvaten wat je zelf met de technologie kan doen.

Optimistisch & Flexibel

In onze keynotes zijn we optimistisch over de mogelijkheden; realistisch over de beperkingen. We verzorgen ze zowel in het Engels als Nederlands, fysiek of online. Een vrijblijvende kennismaking is altijd mogelijk en onze keynotes zijn altijd op maat gemaakt voor jouw event of organisatie.

Veelvoorkomende vragen

FAQ

Ontvangen we de slides na afloop?

De slides worden na afloop in .pdf format gedeeld.

Hosten/modereren jullie ook events en roundtables?

We modereren regelmatig AI-conferenties, sessie en we treden regelmatig op als dagvoorzitter. Dit zijn altijd gelegenheden die specifiek betrekking hebben op AI.

Is de keynote interactief?

Al onze keynotes zijn interactief van aard. We betrekken het publiek bij het verhaal. Op die manier creëeren we niet alleen een variërende sessie maar voelt het publiek zich onderdeel van het verhaal.

Hoe lang duurt een keynote?

Afhankelijk van het programma en de wensen variëren onze keynotes doorgaans tussen de 30 minuten en 1.5 uur.

Didn’t find the answer to your question?
Remy Gieling
Job van den Berg

Geen antwoord kunnen vinden op jouw vraag?

Neem contact met ons op
Job van den BergRemy Gieling

De experts

Positief, pragmatisch, ervaren en inspirerend. Zo ervaren onze klanten de AI-evangelisten van The AI Group.

Deze unieke mix van vaardigheden, kennis en netwerk maakt Ai.nl een unieke parten voor bedrijven die de kansen van data en AI (verder) willen verkennen.

Job van den Berg

Job van den Berg (1989) is data- en AI-expert en spreker over technologie. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het aansturen van data- en AI-teams bij onder andere DPG Media, Sanoma en Kantar. Hij weet daarmee als geen ander hoe je data en AI in het bedrijfsleven voor je laat werken. Job deelt geregeld zijn visie en kennis in de landelijke media. Ook is hij presentator van AI at Work dat wordt uitgezonden op BusinessWise (DPG Media). In deze unieke AI-serie laat hij zien hoe bedrijven AI in de praktijk inzetten.

Remy Gieling

Remy Gieling (1988) is als technologie-expert een graag geziene gast in landelijke media, is docent bij de AI cursusreeks op Nyenrode, organiseert jaarlijkse AI reizen naar Silicon Valley en houdt alle ontwikkelingen rondom technologie, data en AI nauwlettend in de gaten. Remy weet als geen ander complexe materie helder en begrijpelijk te maken.

Referenties

Wat klanten zeggen

Het team van ai.nl geeft op een toegankelijke manier verdieping over AI. De presentatie is <span class="is-dark-blue-span">interactief en beeldend</span>. Iedereen binnen ons team had na deze sessie belangrijke basiskennis van AI en hoe het ons kan helpen onze processen makkelijker te maken.

Linda van der Wel
Noordhoff

Hoe kun je AI en ChatGPT als organisatie omarmen, wat betekent dit voor de strategie? In een  <span class="is-dark-blue-span">power sessie</span> van 60 minuten nam ai.nl ons mee in deze vragen, de impact van AI op de samenleving en wat er nog op ons af gaat komen.

Dorine Kuitenbrouwer
Cohedron

Het team van ai.nl heeft ons op inspirerende wijze meegenomen in de wondere wereld van AI. Ze  <span class="is-dark-blue-span">spraken boeiend</span> en de presentatie was goed gestructureerd en informatief. Ze slaagde erin om een complex onderwerp als AI en ChatGPT op een begrijpelijke manier uit te leggen, zodat iedereen s het kon begrijpen.

Kristel van Heemert
Future Communication

De presentatie over AI-trends en de toekomst van werk <span class="is-dark-blue-span">was een echte eye-opener!</span> Met de enthousiaste presentatiestijl en kennis van AI wist ai.nl ons te inspireren en informeren over de impact van AI op de arbeidsmarkt.

Nicole Kunst
Recharge360
Klaar om jouw business(model) te verbeteren door de inzet van AI?

Maak een afspraak met ons