AI Keynotes

Ervaar onze AI Keynotes waar we niet alleen trends en ontwikkelingen duiden maar ook praktische handvatten geven

250+ Keynotes
150+
Presentaties
8.5 Gemiddelde beoordeling
8.6
Gemiddelde
beoordeling
10 AI-ervaring
10 jaar
AI-ervaring

Onze klanten

Ai.nl is de partner van 50+ grote bedrijven

We ontrafelen de AI-kansen voor jouw bedrijf

Onze sessies zijn specifiek ontwikkeld voor leiders en managers die meer inzicht willen krijgen in de mogelijkheden en concrete kansen van AI

We duiden de potentiële impact van AI voor jouw specifieke business context en hoe je als leider jouw medewerkers hierin optimaal betrekt en equipeert. We doen dit zowel voor organisaties in publieke als private sector.

Specifieke onderwerpen

Iedere keynote wordt opmaat gemaakt waarbij we in een voorbereidend gesprek grip willen krijgen op de context en behoeftes.

Interactief

Onze presentaties zijn altijd interactief van aard. We betrekken actief het publiek in onze keynotes zodat ze het verhaal volledig beleven en de inzichten beter beklijven.

Impact en relevantie

Onze presentaties variëren van 45 minuten tot 1.5 uur en behandelen een groot aantal onderwerpen. Van AI trends en ontwikkelingen tot praktische voorbeelden en toepassingen met direct resultaat. Onze keynotes zijn doorspekt met voorbeelden uit specifieke branches zodat iedereen de kracht en toepassingen leert begrijpen.

Job van den BergRemy Gieling
“Onze keynotes sluiten naadloos aan op de dagelijkse business praktijk.”
Praktisch

Onze diepgaande kennis over software en technologie zorgen ervoor dat je niet alleen meer leert weten maar ook begrijpt hoe je toepassingen daadwerkelijk in de praktijk kunt brengen.

Flexibel

Onze keynotes zijn Engels of Nederlands talig, fysiek, online of in een studio. Een vrijblijvende kennismaking is altijd mogelijk en onze keynotes zijn altijd opmaat gemaakt voor jouw organisatie.

De volgende onderwerpen komen onder meer aan bod

Check sign
AI basiskennis
Check sign
AI Tools
Check sign
Praktische tips
Check sign
AI Trends
Check sign
Generative AI
Check sign
Toekomst van werk
Check sign
AI & Ethiek
Check sign
ChatGPT
Neem contact met ons op

Veelvoorkomende vragen

FAQ

Ontvangen we de slides na afloop?

De slides worden na afloop in .pdf format gedeeld.

Hosten/modereren jullie ook events en roundtables?

We modereren regelmatig AI-conferenties, sessie en we treden regelmatig op als dagvoorzitter. Dit zijn altijd gelegenheden die specifiek betrekking hebben op AI.

Is de keynote interactief?

Al onze keynotes zijn interactief van aard. We betrekken het publiek bij het verhaal. Op die manier creëeren we niet alleen een variërende sessie maar voelt het publiek zich onderdeel van het verhaal.

Hoe lang duurt een keynote?

Afhankelijk van het programma en de wensen variëren onze keynotes doorgaans tussen de 30 minuten en 1.5 uur.

Didn’t find the answer to your question?
Remy Gieling
Job van den Berg

Geen antwoord kunnen vinden op jouw vraag?

Neem contact met ons op
Referenties

Wat klanten zeggen

Het team van ai.nl geeft op een toegankelijke manier verdieping over AI. De presentatie is <span class="is-dark-blue-span">interactief en beeldend</span>. Iedereen binnen ons team had na deze sessie belangrijke basiskennis van AI en hoe het ons kan helpen onze processen makkelijker te maken.

Linda van der Wel
Noordhoff

Hoe kun je AI en ChatGPT als organisatie omarmen, wat betekent dit voor de strategie? In een  <span class="is-dark-blue-span">power sessie</span> van 60 minuten nam ai.nl ons mee in deze vragen, de impact van AI op de samenleving en wat er nog op ons af gaat komen.

Dorine Kuitenbrouwer
Cohedron

Het team van ai.nl heeft ons op inspirerende wijze meegenomen in de wondere wereld van AI. Ze  <span class="is-dark-blue-span">spraken boeiend</span> en de presentatie was goed gestructureerd en informatief. Ze slaagde erin om een complex onderwerp als AI en ChatGPT op een begrijpelijke manier uit te leggen, zodat iedereen s het kon begrijpen.

Kristel van Heemert
Future Communication

De presentatie over AI-trends en de toekomst van werk <span class="is-dark-blue-span">was een echte eye-opener!</span> Met de enthousiaste presentatiestijl en kennis van AI wist ai.nl ons te inspireren en informeren over de impact van AI op de arbeidsmarkt.

Nicole Kunst
Recharge360
Klaar om jouw business(model) te verbeteren door de inzet van AI?

Maak een afspraak met ons