Over ai.nl

Een optimistische blik over de mogelijkheden, een realistische blik over de uitdagingen

Hoewel AI de belangrijkste technologische verandering is sinds de komst van het internet, is het geen magische toverdoos die plotseling waarde oplevert. Goed leiderschap, voldoende kennis en ervaring is nodig om het op de juiste manier toe te passen. Wij helpen je in deze transformatie.

Lees onze AI artikelen
Missie en visie

Om relevant te blijven in de economie van morgen moeten organisaties vandaag al investeren in AI.

"We willen iets met AI, maar weten niet precies wat?" Wanneer de mogelijkheden grenzeloos zijn, is het soms lastig te bepalen waar te beginnen. Sinds 2020 helpt The AI Group daarom organisaties concrete stappen te zetten in deze digitale transformatie.

Onze klanten

Ai.nl helpt ruim 50 organisaties

Job van den BergRemy Gieling

De oprichters

Positief, pragmatisch, ervaren en inspirerend. Zo ervaren onze klanten de AI-evangelisten van The AI Group.

Deze unieke mix van vaardigheden, kennis en netwerk maakt Ai.nl een unieke parten voor bedrijven die de kansen van data en AI (verder) willen verkennen.

Job van den Berg

Job van den Berg (34) heeft meer dan 10 jaar ervaring in het aansturen van data en AI teams. Job was data director bij DPG Media, Kantar en Bluefield. Hij is een veelgevraagd expert die van iedereen een data- en AI-specialist kan maken door zijn talent om complexe materie op een laagdrempelige manier te duiden. Job deelt geregeld zijn visie en kennis in de media, zowel op de radio als in podcasts en video's. Onder andere voor BNR, AD, FD en De Ondernemer als ook voor de DDMA en Emerce.

Remy Gieling

Remy Gieling (34) is als technologie-expert een graag geziene gast in landelijke media, is docent bij de AI cursusreeks op Nyenrode, organiseert jaarlijkse AI reizen naar Silicon Valley en houdt alle ontwikkelingen rondom technologie, data en AI nauwlettend in de gaten. Remy weet als geen ander complexe materie helder en begrijpelijk te maken.

Actueel

Ontdek onze projecten

Onderdeel van The AI Group
The Automation Group

The Automation Group bouwt AI-oplossingen op basis van Large Language Models (LLMs) in combinatie met Robotic Process Automation (RPA). Deze virtuele AI collega's zijn in staat om repetitieve taken binnen finance, HR, compliance, CRM en backoffice te automatiseren. Zo krijg je meer gedaan in minder tijd en kunnen talentvolle medewerkers zich focussen op waar ze écht het verschil maken.

The Automation Group
AI e-learning
AI e-learning
Leer meer->
AI Experience
AI Experience
Leer meer->
Cybersessies AI
Cybersessies AI
Leer meer->
Ranking AI
Ranking AI
Leer meer->
Verdiep je in AI

Onze boeken

Ontdek de groeikansen van AI (2020)
Remy Gieling, Job van den Berg
Bekijk
Kunstmatige intelligentie in 60 minuten (2023)
Remy Gieling, Job van den Berg
Bekijk
Handboek AI Strategie (2024)
Remy Gieling, Job van den Berg
Bekijk
Met raad en daad

Raad van Advies

Ons ervaren raad van advies adviseert over de dienstverlening en kijk waar The AI Group klanten het meeste waarde kan leveren.

Hubert Deitmers
Founder Endeit Capital
LinkedIn ->
Eva de Mol
Co-founder CapitalT
LinkedIn ->
Gijs Nagel
Lenos Equity
LinkedIn ->
Angelique Schouten
Founder 10x.team
LinkedIn ->
Daniel Gebler
CTO Picnic
LinkedIn ->