Strategieën voor:
Business Leaders
C-suite executives
Entrepreneurs
Management teams
Leiders
Van business uitdaging naar AI-oplossing

AI Consultancy

Transformeer urgente business uitdagingen naar concrete AI-oplossing met de hands-on AI Consultancy sessies van The AI Group.

De voordelen van AI

Hogere efficiëntie

Door de inzet van AI kunnen bedrijven profiteren van aanzienlijke besparingen in operationele kosten. Kortom: je kunt meer doen met minder FTE.

Meer omzet

AI helpt om relevanter te zijn voor consumenten en daarmee je te onderscheiden in de markt.

Betere beslissingen

Door AI uitkomsten te vertalen naar inzichten kun je unieke kennis vergaren over jouw klanten en voorspellingen doen over de toekomst.

Blijere medewerkers

AI is goed in het uitvoeren van saaie, repetitieve taken. Medewerkers kunnen met de inzet van AI meer impact maken en halen meer voldoening uit hun werk.

Direct, meetbaar impact: van business uitdaging naar AI-oplossing

AI op de korte termijn

Adoptie van (generatieve) AI-tools die het werk leuker en sneller maken

AI op de lange termijn

AI inzetten om het bedrijf te transformeren. Denk aan het ontwikkelen van nieuwe proposities of een aanpassing van de strategie.

Waarom?

Meer dan 10 jaar hands-on ervaring met AI.

Onze 4 uur durende sessie is jouw startpunt om AI toe te passen, met impact op zowel de korte als lange termijn

Job van den BergRemy Gieling

Onze end-to-end oplossing

The Process? We got it!

Briefing

We nemen de tijd om kennis te nemen van de aanleiding voor het traject en wat de context is

Kickoff

We bespreken welke business uitdagingen er zijn binnen de organisatie en wat de huidige kennis is over AI bij medewerkers.

Session

In de sessie gaan we diep in op de ontwikkelingen omtrent AI en de kansen die er zijn. We vertalen gezamenlijk business uitdagingen naar AI-oplossingen

Recap

We maken een samenvatting van de uitkomsten en de praktische stappen die er nodig zijn om tot uitvoering te komen.

Support

Indien gewenst, kunnen we voor een langere periode support bieden en helpen om de AI-oplossingen in de praktijk te brengen.

Handboek AI Strategie

Een handzame gids voor ondernemers, leiders en professionals hoe ze AI effectief kunnen implementeren in hun werk en organisatie. Bomvol praktische modellen en workflows leert de lezer stap voor stapje hoe je van een business uitdaging naar een AI-oplossing moet komen, mét support van medewerkers. Want AI is niet alleen technologische maar vooral ook een leiderschapsuitdaging.

Meer informatie
AI as a Service

Echte verandering vraagt aandacht, daarom staan we je zolang als nodig bij als strategische partner: we denken proactief mee, delen de laatste inzichten, trainen medewerkers en begeleiden data- en AI-trajecten.

The Automation Group
Ontdek The Automation Group

The Automation Group is onderdeel van The AI Group en opgericht door Remy en Job. We bouwen AI-oplossingen op basis van Large Language Models (LLMs) in combinatie met geavanceerde zoektechnologie (RAG) om een groot aantal taken binnen finance, HR, compliance, CRM en backoffice te automatiseren. Zo krijg je meer gedaan in minder tijd en kunnen talentvolle medewerkers zich focussen op waar ze écht het verschil maken.

Klaar om jouw business(model) te verbeteren door de inzet van AI?

Maak een afspraak met ons