Keynotes, workshops & training

AI & ChatGPT

De lancering van ChatGPT wordt ook wel het 'iPhone moment' van AI genoemd. Niet eerder was er een taalmodel zo krachtig en snel. Maar hoe werkt het, wat kun je ermee, wat zijn de beperkingen en hoe boek je morgen resultaat er mee? De experts van ai.nl helpen.

Check sign
Ontdekt de geheimen van taalmodellen
Check sign
Leer het schrijven van PowerPrompts
Check sign
Tot 30% tijdwinst ná de training
Kennis van zaken

Bij The AI Group staat kennis van zaken centraal. Onze trainers zijn niet alleen experts in hun vakgebied, maar ademen ook kunstmatige intelligentie. Met meer dan 10 jaar ervaring in AI, brengen wij diepgaande kennis en praktijkervaring mee naar onze trainingen en workshops. 

Zo zijn we auteurs van diverse boeken over dit onderwerp, organiseren we inspiratiereizen naar Silicon Valley. We hebben regelmatig contact en gaan op bezoek bij koplopers van de generatieve AI golf zoals OpenAI. Ook zijn we regelmatig te gast bij landelijke media en staan we meer dan 120 keer per jaar op landelijke podia om onze kennis te delen.

Interactief en laagdrempelig

Onze trainingen en workshops bij The AI Group zijn ontworpen om interactief en laagdrempelig te zijn, waardoor ze toegankelijk zijn voor een breed publiek, ongeacht hun kennis over AI.

We geloven sterk in een hands-on benadering, waarbij deelnemers actief betrokken worden door middel van praktische oefeningen, groepsdiscussies, en het delen van voorbeelden.

Deze interactieve stijl stelt deelnemers in staat om direct feedback te krijgen en hun kennis te verdiepen. Ons doel is om een leeromgeving te creëren die niet alleen educatief is, maar ook stimulerend en leuk, waardoor de complexiteit van AI wordt vertaald in begrijpelijke en praktisch toepasbare kennis voor iedereen.

De volgende onderwerpen komen onder meer aan bod

Check sign
ChatGPT en andere taalmodellen
Check sign
Prompt Writing
Check sign
Image generators
Check sign
Audio mogelijkheden
Check sign
Vision-model
Check sign
Custom GPTs bouwen
Check sign
Data analyse
Check sign
En nog veel meer slimme AI tools!
Neem contact met ons op

Onze klanten

Ai.nl helpt ruim 50 organisaties

Job van den BergRemy Gieling

De trainers

De ChatGPT experts van The AI Group leren je alle ins and outs van deze AI power tools.

ChatGPT is misschien wel de krachtigste AI tool ooit uitgebracht. Geen systeem is zo veelzijdig en gebruiksvriendelijk. Maar om de echte kracht te ontgrendelen moet je zelf aan de slag. Onze trainers helpen je graag.

Job van den Berg

Job van den Berg (1989) is data- en AI-expert en spreker over technologie. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het aansturen van data- en AI-teams bij onder andere DPG Media, Sanoma en Kantar. Hij weet daarmee als geen ander hoe je data en AI in het bedrijfsleven voor je laat werken. Job deelt geregeld zijn visie en kennis in de landelijke media. Ook is hij presentator van AI at Work dat wordt uitgezonden op BusinessWise (DPG Media). In deze unieke AI-serie laat hij zien hoe bedrijven AI in de praktijk inzetten.

Remy Gieling

Remy Gieling (1988) is als technologie-expert een graag geziene gast in landelijke media, is docent bij de AI cursusreeks op Nyenrode, organiseert jaarlijkse AI reizen naar Silicon Valley en houdt alle ontwikkelingen rondom technologie, data en AI nauwlettend in de gaten. Remy weet als geen ander complexe materie helder en begrijpelijk te maken.

Veelvoorkomende vragen

FAQ

Wat is ChatGPT?

ChatGPT, ontwikkeld door OpenAI, is een geavanceerd taalmodel gebaseerd op de transformer-technologie, dat deel uitmaakt van de GPT (Generative Pretrained Transformer) reeks. Dit krachtige AI-systeem is in staat om mensachtige tekst te genereren, vragen te beantwoorden, samen te vatten, te vertalen, en zelfs creatief te schrijven. Wat ChatGPT onderscheidt, is zijn vermogen om te leren van en te reageren op menselijke input, waardoor het natuurlijke en contextueel relevante dialogen kan voeren. Deze functionaliteit maakt het bijzonder geschikt voor een scala aan toepassingen, van klantenservice tot onderwijs en creatief schrijven. Door zijn flexibiliteit en aanpassingsvermogen is ChatGPT een baanbrekend hulpmiddel in de wereld van kunstmatige intelligentie, dat de manier waarop wij communiceren en informatie verwerken voortdurend herdefinieert.

Wat kost ChatGPT?

ChatGPT is gratis beschikbaar in zijn basisversie, toegankelijk voor iedereen. Voor gebruikers die meer geavanceerde functies zoeken, begint het betaalde abonnement bij 20 dollar per maand. Deze investering biedt aanzienlijke voordelen en is het meer dan waard voor degenen die het maximale uit deze technologie willen halen. In onze trainingen leren we je effectief gebruik te maken van zowel de gratis als de betaalde variant van ChatGPT, waardoor je het volledige potentieel van deze krachtige tool kunt benutten.

Is mijn data veilig bij ChatGPT?

De veiligheid van je data bij het gebruik van ChatGPT hangt sterk af van hoe en waarvoor je de tool inzet. Tijdens onze trainingssessies leren we je de best practices voor het veilig gebruiken van ChatGPT, inclusief het beheren van gevoelige informatie en het in acht nemen van privacy-richtlijnen. We benadrukken het belang van bewustzijn over wat je deelt en hoe ChatGPT deze gegevens verwerkt, zodat je geïnformeerd beslissingen kunt nemen over het gebruik van de tool in verschillende contexten. Door deze richtlijnen te volgen, kun je de voordelen van ChatGPT benutten terwijl je je data veilig houdt.

Didn’t find the answer to your question?
Remy Gieling
Job van den Berg

Geen antwoord kunnen vinden op jouw vraag?

Neem contact met ons op