The AI Group

Sinterklaasgedichten.ai is de AI-hulpsint voor drukbezette ouders

Remy Gieling
Remy Gieling
November 19, 2023
2
min read
Sinterklaasgedichten.ai is de AI-hulpsint voor drukbezette ouders
Sinterklaasgedichten.ai werkt op basis van de technologie achter ChatGPT

Met de drukke decembermaand voor de deur, introduceert AI.nl samen met Amsterdam Data Collective een baanbrekende gratis AI tool: Sinterklaasgedichten.ai. Deze AI-gedreven innovatie is speciaal ontworpen om jonge, drukbezette ouders te helpen bij het schrijven van Sinterklaasgedichten. Een beter gedicht in minder tijd!

Sinterklaasgedichten.ai - door het team liefkozend 'Goedheiligbot' genoemd - maakt gebruik van de taaltechnologie achter ChatGPT. Gebruikers voeren eenvoudigweg enkele kernwoorden in, zoals kenmerken van een persoon, een anekdote of recente gebeurtenissen, waarna de tool een basis voor een mooi Sinterklaasgedicht creëert.

"Deze tijd van het jaar kan hectisch zijn, met alle werkverplichtingen en het voorbereiden van de feestdagen," zegt Remy Gieling, medeoprichter van AI.nl. "Onze reis naar OpenAI's hoofdkantoor vier weken geleden inspireerde ons om deze tool te ontwikkelen, waardoor ouders meer tijd krijgen om van het gezinsleven te genieten."

"Hoewel de technologie nog in ontwikkeling is en niet ieder rijmwoord al perfect schrijft, biedt Sinterklaasgedichten.ai een solide start voor het schrijven van gedichten. Het is een waardevolle hulpbron voor die eerste, vaak lastige, stappen," voegt Rik van der Woerdt, oprichter van Amsterdam Data Collective, toe.

Dit initiatief volgt op een eerder succesvol project, Empathie.ai, een tool die professionals helpt om empathische antwoorden te genereren in zakelijke communicatie. "Onze focus met deze tools ligt op het brengen van positiviteit en efficiëntie, zowel in de zakelijke als in de persoonlijke sfeer," benadrukt Van der Woerdt.

Met Sinterklaasgedichten.ai zetten AI.nl en Amsterdam Data Collective een stap verder in hun missie om AI-technologie toegankelijk en nuttig te maken voor iedereen.

"In lijn met onze toewijding aan maatschappelijke bijdragen, is Sinterklaasgedichten.ai volledig gratis toegankelijk," benadrukt Gieling. "We geloven dat technologie een positieve impact moet hebben op alle lagen van de samenleving. Door deze tool kosteloos aan te bieden, hopen we niet alleen ouders te ontlasten tijdens de drukke feestdagen, maar ook de magie van het Sinterklaasfeest te verrijken met een persoonlijke touch. Dit initiatief weerspiegelt onze overtuiging dat de voordelen van AI-technologie voor iedereen beschikbaar moeten zijn én dat je in minder tijd nóg mooie gedichten kunt schrijven."

Probeer de tool nu zelf.

Remy Gieling
Job van den Berg

Like the Article?

Share the AI experience with your friends