Versnel je carrière in IT, data en tech met onze intensieve tweedaagse AI Summer School: leer alles over geavanceerde taalmodellen, fine tuning, Retrieval Augmented Generation en AI-Agents.
AI & LLM Summer School

LLM & RAG-specialist in 2 dagen

Video over de AI Summer School

Generatieve AI gaat volgens McKinsey de komende jaren tot 4.4 biljoen dollar aan de wereldwijde economie toevoegen. Ieder bedrijf zal elk proces opnieuw gaan uitvinden met behulp van deze technologie. Maar taalmodellen op de juiste manier trainen en gebruiken is vakwerk.

Tijdens de AI Summer School leer jij in twee dagen tijd de belangrijkste fundamenten.

Deze tweedaagse deep-dive is bedoeld voor professionals die al een basis in data hebben en hun expertise willen uitbreiden met de nieuwste AI-technologieën.

De focus ligt op het trainen van LLM's om processen te optimaliseren en direct business waarde te creëren.

Deze Summer School wordt geleid door de LLM-specialisten van The Automation Group, onderdeel van Ai.nl/The AI Group B.V.

Waarom deelnemen aan de AI Summer School?

Vergroot je kennis

Verhoog je kennis over LLM- & RAG-toepassingen en -strategieën: zo bouw je efficiënte modellen, specialiseer je in technieken as fine-tuning en embeddings om hallucinaties te beperken en de consistentie in de output te verhogen.

Praktische ervaring

Doe hands-on ervaring op met het implementeren van LLM's in projecten, met behulp van de belangrijkste tools en platformen zoals Azure, AWS, LangChain etc

Strategisch voordeel

Leer hoe je LLM's  kunt integreren in bestaande processen die voldoen aan data- en compliance-regels en beheersbaar zijn in de kosten.

Netwerkmogelijkheden

Leer samen hoe je op de juiste manier taalmodellen traint met experts en leiders op het gebied van AI, data en machine learning.

LLM-specialisten zijn onmisbaar in de economie van morgen

“Er is weinig zo eenvoudig in de tech-wereld als de GPT4/Gemini/Mistral-API aanroepen. Maar echte business problemen oplossen (met Gen AI) vraagt diepgaande kennis over prompt engineering, finetuning en Retrieval Augmented Generation.”

Ervaren experts

De AI & LLM-specialisten van The AI Group en The Automation Group nemen je mee in de belangrijkste thema's.

Investering met impact

De investering voor de 2 daagse AI Summer School is 2.495 euro (excl. btw) inclusief lunch en lesmateriaal

22 en 23 augustus

De AI Summer School vindt plaats op donderdag 22 en vrijdag 23 augustus 2024. De sessies zullen op een centrale locatie in Utrecht worden verzorgd.

Inclusief certificaat

Na afronding van de Summer School krijg je een ondertekend certificaat die je kennis en expertise rondom LLMs, RAG en AI Agents onderschrijft.

Job van den BergRemy Gieling

Inspirerend, interactief en uitdagend.

Download de brochure
Direct inschrijven

De AI Summer School is dé technische deep dive voor professionals binnen data, IT en tech

Deze AI Summer School is speciaal ontworpen voor IT-, data- professionals en softwareontwikkelaars die hun kennis en vaardigheden willen verdiepen in geavanceerde AI-technologieën zoals Large Language Models en Retrieval Augmented Generation (RAG).

Topics:
LLM Fundamentals
Finetuning
Retrieval Augmented Generation
Prompt engineering
Model observerability
Tools (o.a. LlamaIndex, Langchain, Orq.ai)
AI-Agents
Optimization & Security

Job van den Berg
Job van den Berg
Remy Gieling
Remy Gieling

Handboek AI Strategie

Hoe zet je AI écht effectief in voor je jezelf, voor je team en voor je organisatie? Met ons Handboek AI Strategie kom je van business uitdagingen naar AI-oplossingen. Met cases van Nederlandse AI-koplopers zoals Picnic, KPN, ANWB en FrieslandCampina.

Klaar om jouw business(model) te verbeteren door de inzet van AI?

Maak een afspraak met ons