Hoe kom je van een business-uitdaging naar een praktische AI-oplossing? 

The AI Group traint teams om met de juiste AI tools aan de slag te gaan. Op maat gemaakt voor iedere afdeling.
AI Workshops

Onze workshops zijn praktisch, interactief en gericht op business impact.

De lengte van een workshop varieert van een uur tot een  dag(deel) en zijn gericht op trends, tooling, data analytics, machine learning, taalmodellen (LLM) zoals ChatGPT en de praktische toepassingen.

"Wat ons onderscheid is het talent om de inhoud toegankelijk en relevant te maken voor een specifieke doelgroep. Door middel van inhoud en enthousiasme gaat iedereen met een nieuwe gereedschapskist naar huis.”

Job van den Berg
Job van den Berg
Remy Gieling
Remy Gieling

Onze workshops zijn altijd opmaat gemaakt

Elk bedrijf of organisatie is uniek. Zo ook onze workshops

Van ChatGPT tot strategische tools

Er zijn meer dan 9000 slimme AI tools op de markt die je helpen bij het oplossen van problemen in je rol, team of organisatie. Maar hoe vind je de juiste tool, hoe gebruik je deze effectief en hoe integreer je deze in bestaande processen? The AI Group helpt.

Impact en relevantie

Onze presentaties variëren van 45 minuten tot 1.5 uur en behandelen een groot aantal onderwerpen. Van AI trends en ontwikkelingen tot praktische voorbeelden en toepassingen met direct resultaat. Onze keynotes zijn doorspekt met voorbeelden uit specifieke branches zodat iedereen de kracht en toepassingen leert begrijpen.

Meer informatie
Interactief

Onze presentaties zijn altijd interactief van aard. We betrekken actief het publiek in onze keynotes zodat ze het verhaal volledig beleven en de inzichten beter beklijven.

Meer informatie
Specifieke onderwerpen

Iedere keynote wordt opmaat gemaakt waarbij we in een voorbereidend gesprek grip willen krijgen op de context en behoeftes.

Meer informatie

Deze workshop is specifiek bedoeld voor Finance Professionals die AI willen inzetten voor onder andere analyses, fraude-detectie, risicomanagement. Deelnemers leren hoe ze ChatGPT kunnen gebruiken en integreren in hun bestaande systemen en hoe ze AI kunnen gebruiken om betere beslissingen te nemen.

Meer informatie

HR professionals leren de kansen en toepassingen van AI begrijpen binnen talentwerving, HR operaties en onboarding. We zoomen specifiek in hoe ChatGPT het wervingsproces kan versnellen en hoe de medewerkerbetrokkenheid verhoogd zou kunnen worden.

Meer informatie
Copywriters

In deze workshop leren copywriters hoe AI hen kan assisteren bij content-creatie, redactietaken en idee-generatie. De workshop zoomt specifiek in op de praktische toepassing van ChatGPT voor het schrijven en nalezen van teksten.

Meer informatie
Marketing en Communicatie

Marketing professionals leren de kracht van AI begrijpen, specifiek als het gaat om klantsegmentatie, behoefteanalyses, het opzetten van campagnes en personalisatie. We zoomen specifiek in op de integratie van ChatGPT in chatbots en hoe AI de klantervaring kan verbeteren.

Meer informatie

Deze workshop richt zich specifiek op hoe AI de SEO-strategie kan verbeteren. Van keyword onerzoek tot content optimalisaties - deelnemers leren hoe ze ChatGPT kunnen gebruiken om hun websitezichtbaarheid significant te verhogen.

Meer informatie
Ervaren experts

Met meer dan 10 jaar ervaring in het vak van data en AI weet je zeker dat je goed zit.

Opmaat gemaakt

AI zal ieder onderdeel van elke organisatie veranderen. Er bestaat daarom niet zoiets als "de manier" om AI te implementeren. Vanuit de vraag maken wij het programma.

Gericht op business impact

We beginnen vanuit een probleemstelling en zoeken daar de beste workshop invulling bij.

Innovatieve oplossingen

Als een bestaande tool niet de oplossing biedt, kunnen we door middel van RPA & LLM-technologie een tailor made toepassing ontwerpen.

Job van den BergRemy Gieling

Inspirerend, interactief en uitdagend.

Neem contact op
Referenties

Wat klanten zeggen

Het team van ai.nl geeft op een toegankelijke manier verdieping over AI. De presentatie is <span class="is-dark-blue-span">interactief en beeldend</span>. Iedereen binnen ons team had na deze sessie belangrijke basiskennis van AI en hoe het ons kan helpen onze processen makkelijker te maken.

Linda van der Wel
Noordhoff

Hoe kun je AI en ChatGPT als organisatie omarmen, wat betekent dit voor de strategie? In een  <span class="is-dark-blue-span">power sessie</span> van 60 minuten nam ai.nl ons mee in deze vragen, de impact van AI op de samenleving en wat er nog op ons af gaat komen.

Dorine Kuitenbrouwer
Cohedron

Het team van ai.nl heeft ons op inspirerende wijze meegenomen in de wondere wereld van AI. Ze  <span class="is-dark-blue-span">spraken boeiend</span> en de presentatie was goed gestructureerd en informatief. Ze slaagde erin om een complex onderwerp als AI en ChatGPT op een begrijpelijke manier uit te leggen, zodat iedereen s het kon begrijpen.

Kristel van Heemert
Future Communication

De presentatie over AI-trends en de toekomst van werk <span class="is-dark-blue-span">was een echte eye-opener!</span> Met de enthousiaste presentatiestijl en kennis van AI wist ai.nl ons te inspireren en informeren over de impact van AI op de arbeidsmarkt.

Nicole Kunst
Recharge360

Kunstmatige intelligentie in 60 minuten

Het team van ai.nl heeft meerdere boeken en e- learnings ontwikkeld over AI. In dit boek word je in slechts 60 minuten meegenomen in de belangrijkste fundamenten van deze technologie.

Klaar om jouw business(model) te verbeteren door de inzet van AI?

Maak een afspraak met ons