Hoe kom je van een business uitdaging naar een praktische AI-oplossing? 

The AI Group traint teams om met de juiste AI tools aan de slag te gaan. Op maat gemaakt voor iedere afdeling.
AI Workshops

Onze workshops zijn praktisch, interactief en gericht op business impact.

De lengte van een workshop varieert van een uur tot een  dag(deel) en zijn gericht op trends, tooling, data analytics, machine learning, taalmodellen (LLM) zoals ChatGPT en de praktische toepassingen.

"Wat ons onderscheidt, is ons vermogen om de inhoud toegankelijk en relevant te maken voor een specifieke doelgroep. Iedereen gaat met nieuwe inzichten naar huis.”

Job van den Berg
Job van den Berg
Remy Gieling
Remy Gieling

Onze workshops zijn altijd op maat gemaakt

Elk bedrijf of organisatie is uniek. Zo ook onze workshops

Van ChatGPT tot strategische tools

Er zijn meer dan 12.700 slimme AI tools op de markt die je helpen bij het oplossen van problemen in je rol, team of organisatie. Maar hoe vind je de juiste tool, hoe gebruik je deze effectief en hoe integreer je deze in bestaande processen? The AI Group helpt.

Beter en leuker werk met AI (tools)

In deze interactieve sessie nemen we medewerkers mee in de verschillende AI tools die er zijn als 'persoonlijke productiviteitsraket' om werk niet alleen beter en effectiever, maar bovenal ook een stuk leuker te maken! Welke van de 13.500+ AI tools moet je kennen en hoe kan jij ze het beste gebruiken?

Meer informatie
Prompt Writing

Generieke AI chatbots zoals ChatGPT, Gemini, Claude en Mistral kunnen je wekelijk vele uren besparen. Maar hoe schrijf je effectieve prompts die passen bij jouw werk en schrijfstijl. Met deze workshop powerprompts nemen we je collega's mee in de AI-chatbot naar keuze en leren we deze zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Zowel voor beginners als voor gevorderde interessant en leerzaam.

Meer informatie
AI, Ethiek en de 'dark side' of AI

De razendsnelle AI-ontwikkelingen brengen niet alleen voordelen met zich mee - de ontwikkeling en implementatie zorgt ook voor vragen rondom ethiek, deepfakes, privacy, bias, duurzaamheid en bovenal de vraag 'wat als een computer intelligenter wordt dan wijzelf'? In deze sessie nemen we je mee in de gevaren én oplossingen.

Meer informatie
Microsoft CoPilot

CoPilot is een van de nuttigste AI-toepassingen, omdat het AI integreert in alle tools die je als professional al dagelijks gebruikt: Outlook, PowerPoint, Teams, Excel, etc. etc. Maar hoe kan je de nieuwe mogelijkheden het beste gebruiken? En hoe bouw je zelf een CoPilot? In deze sessie nemen we je mee in de wondere wereld van Clippy 2.0.

Meer informatie
Generatieve AI

In deze technische deep dive duiken we verder in de mogelijkheden van geavanceerde generatieve AI-modellen - embedding, vector databases, retrieval augmented generation en de implementatie in bestaande workflows. Voor bedrijven die écht op willen schalen met de integratie van AI mogelijkheden.

Meer informatie
Ervaren experts

Met meer dan 10 jaar ervaring in het vak van data en AI weet je zeker dat je goed zit.

Opmaat gemaakt

AI zal ieder onderdeel van elke organisatie veranderen. Er bestaat daarom niet zoiets als "de manier" om AI te implementeren. Vanuit de vraag maken wij het programma.

Gericht op business impact

We beginnen vanuit een probleemstelling en zoeken daar de beste workshop invulling bij.

Innovatieve oplossingen

Als een bestaande tool niet de oplossing biedt, kunnen we door middel van RPA & LLM-technologie een tailor made toepassing ontwerpen.

Job van den BergRemy Gieling

Inspirerend, interactief en uitdagend.

Gratis offerte aanvragen
Referenties

Wat klanten zeggen

Het team van ai.nl geeft op een toegankelijke manier verdieping over AI. De presentatie is <span class="is-dark-blue-span">interactief en beeldend</span>. Iedereen binnen ons team had na deze sessie belangrijke basiskennis van AI en hoe het ons kan helpen onze processen makkelijker te maken.

Linda van der Wel
Noordhoff

Hoe kun je AI en ChatGPT als organisatie omarmen, wat betekent dit voor de strategie? In een  <span class="is-dark-blue-span">power sessie</span> van 60 minuten nam ai.nl ons mee in deze vragen, de impact van AI op de samenleving en wat er nog op ons af gaat komen.

Dorine Kuitenbrouwer
Cohedron

Het team van ai.nl heeft ons op inspirerende wijze meegenomen in de wondere wereld van AI. Ze  <span class="is-dark-blue-span">spraken boeiend</span> en de presentatie was goed gestructureerd en informatief. Ze slaagde erin om een complex onderwerp als AI en ChatGPT op een begrijpelijke manier uit te leggen, zodat iedereen s het kon begrijpen.

Kristel van Heemert
Future Communication

De presentatie over AI-trends en de toekomst van werk <span class="is-dark-blue-span">was een echte eye-opener!</span> Met de enthousiaste presentatiestijl en kennis van AI wist ai.nl ons te inspireren en informeren over de impact van AI op de arbeidsmarkt.

Nicole Kunst
Recharge360

Handboek AI Strategie

Hoe zet je AI écht effectief in voor je jezelf, voor je team en voor je organisatie? Met ons Handboek AI Strategie kom je van business uitdagingen naar AI-oplossingen. Met cases van Nederlandse AI-koplopers zoals Picnic, KPN, ANWB en FrieslandCampina.

Klaar om jouw business(model) te verbeteren door de inzet van AI?

Maak een afspraak met ons