The AI Group

Vacature AI-Developer bij The Automation Group

Remy Gieling
Remy Gieling
February 7, 2024
2
min read
Vacature AI-Developer bij The Automation Group
Kom het team van The Automation Group versterken als all-round AI developer

Bij The Automation Group - onderdeel van ai.nl - zijn we pioniers in het transformeren van bedrijfsprocessen door middel van geavanceerde AI-technologieën. We specialiseren ons in het ontwikkelen van op maat gemaakte AI-systemen, gebaseerd op generatieve taalmodellen zoals GPT-4 en Retrieval Augmented Generation-technologie. Ons doel is om processen zoals aanbestedingen, contractbeheer, HR, en ESG rapportages niet alleen efficiënter en slimmer te maken, maar ook schaalbaar. Met onze oplossingen kunnen teams meer bereiken in minder tijd, terwijl ze zich richten op wat werkelijk belangrijk is.

In tegenstelling tot generieke AI-oplossingen, bieden wij een unieke aanpak waarbij onze modellen draaien binnen de eigen IT-omgeving van onze klanten, waarbij de veiligheid van data gewaarborgd is en geen complexe prompts nodig zijn. Onze systemen zijn getraind met de kennis van de organisatie, leveren consistente en accurate antwoorden, en zijn aangepast aan de werkprocessen van de klant.

De Rol

Als AI-Developer bij The Automation Group krijg je de kans om deel uit te maken van een vooruitstrevend team dat dagelijks bezig is met de toepassing van AI-technologie. Je bent samen met onze CTO verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en optimaliseren van AI-systemen die onze klanten helpen hun bedrijfsprocessen slimmer te maken.

Verantwoordelijkheden

 • Ontwerpen en implementeren van AI-systemen gebaseerd op generatieve taalmodellen en Retrieval Augmented Generation (RAG).
 • Integratie van AI-oplossingen in de IT-omgeving van klanten, op een compliant en data veilige manier.
 • Samenwerken met cross-functionele teams om maatwerkoplossingen te ontwikkelen die voldoen aan de specifieke behoeften van klanten.
 • Continu onderzoek naar en implementatie van de nieuwste AI-technologieën om onze oplossingen te verbeteren.

Wij zoeken…

…bovenal een optimistische, pragmatische en leergierige collega die het leuk vindt om te werken in een tijd waarin technologie snel verandert en met ons de bedrijven van morgen wil bouwen. Wij kijken liever naar de mogelijkheden dan naar beperkingen en dat verwachten we ook van jou. 

Kennis en ervaring

Alles is te leren, maar basiskennis en/of interesse in de volgende onderwerpen is mooi meegenomen:

 • Kennis van Python, Javascript, API’s en kennis van de werking van taalmodellen.
 • Retrieval Augmented Generation (RAG), chain-of-thought prompting en het vermogen om dergelijke technologieën toe te passen in bedrijfstoepassingen.
 • Een passie voor AI en een drive om te innoveren en te excelleren in een snel veranderend technologisch landschap.
 • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om complexe, technische concepten te vertalen naar begrijpelijke taal.

Ons aanbod

 • Een dynamische werkomgeving bij een toonaangevend bedrijf in AI-innovaties.
 • De kans om te werken met grote bedrijven en impactvolle projecten.
 • Een competitief salaris.
 • Een rol met veel flexibiliteit.
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Ben je klaar om bij te dragen aan het toekomstbestendig maken van bedrijven met de nieuwste AI-technologieën? Wil je de slimste worden in jouw markt en helpen om echte impact te maken? Sluit je dan aan bij The Automation Group.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze rol? Stuur dan je CV en beknopte motivatie naar info@ai.nl 

Remy Gieling
Job van den Berg

Like the Article?

Share the AI experience with your friends